Ako si postaviť záhradný kozub

admin / 04.08.2022

Nestačí vám už len obyčajný záhradný gril a chceli by ste radšej murovaný kozub? Ak ste zruční, dokáže si ho postaviť aj svojpomocne. Samozrejme stavba záhradného kozubu má svoje pravidlá, ktoré treba dodržať, aby ste boli úspešní.

Exteriér domu

Solárne sprchy – luxus alebo úspora?

admin / 22.06.2021

Letné horúčavy sú rok od roku intenzívnejšie a nie je nič lepšie ako možnosť schladiť sa na vlastnej záhrade. Bazény rôznych tvarov, veľkostí a materiálov dnes už nie sú ničím nedosiahnuteľným. K bazénu, ale i bez neho nájde svoje využitie v exteriéri domu aj záhradná sprcha.

Exteriér domu

Aj zeleninová záhrada môže byť krásna

admin / 06.05.2021

Keď sa povie pekná záhrada, väčšine z nás sa zrejme vybaví zelený trávnik obklopený farebnými kvetmi, zakvitnutými kríkmi a stromami. Krásna ale môže byť tiež úžitková záhrada so zeleninovými záhonmi.

Exteriér domu

Tehlový fasádny obklad — dizajnové riešenie, ktoré vás osloví

admin / 12.04.2021

Máte radi tradičné materiály, ktoré vytrvalo odolávajú tlaku módnych trendov? Na dizajnovom výslní sa vytrvalo drží aj tehla. Tento materiál si našiel využitie nielen v interiéroch, ale i na fasádach domov. Vďaka svojej farbe a výborným stavebným vlastnostiam patrí tehla medzi najviac vyhľadávané varianty pri výbere vizuálu nehnuteľnosti.

Exteriér domu

Ako správne kompostovať

admin / 12.01.2021

Ak ste rozhodli kompostovať, efektívne využijete biologicky rozložiteľný odpad z domácnosti, ktorý by inak končil na skládkach komunálneho odpadu. Z kompostu môžete mať úžitok a využiť ho ako kvalitné hnojivo. Aké zásady je potrebné pri kompostovaní dodržať, vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Exteriér domu

Záhradný chodník si spravíte aj svojpomocne

admin / 03.11.2020

Záhradný chodník z dreva, kameňa či tvárnic dokážete vybudovať s trochou zručnosti aj sami. Skôr, ako sa pustíte do samotného chodníka, je potrebné si ujasniť, čo od neho očakávate. Vedieť by ste mali aj to, kadiaľ bude viesť a aký účel bude plniť.

Exteriér domu

Počuli ste už o kvapkovej závlahe?

admin / 16.07.2020

Kvapková závlaha a mikrozávlaha, sú spôsoby zavlažovania záhrady, ktoré šetria čas aj peniaze. Závlahové systémy pracujú automaticky. Nemusíte sa preto starať napríklad o to, kto vám poleje záhradu, keď budete na dovolenke. Každá rastlina dostane dostatok vody aj počas vašej neprítomnosti.

Exteriér domu

Aké kvetináče vybrať do exteriéru

admin / 29.06.2020

Niektoré rastliny v exteriéri najlepšie vyniknú v kvetináčoch. Pri ich výbere by vás okrem farby a tvaru mal zaujímať aj materiál, z ktorého sú vyrobené. Nie je to tak len pre ich vzhľad, ale aj pre podmienky, ktoré budú mať v kvetináčoch rastliny pre svoj rast.

Exteriér domu

Garáž alebo prístrešok — čo je lepšie?

EK, Prodom / 05.03.2020

Ku každému domu patrí aj garáž alebo prístrešok pre zaparkovanie auta. Ktorý z nich si vyberiete, závisí od viacerých faktorov. V nasledujúcom článku si stručne zhrnieme výhody aj nevýhody oboch riešení.

Exteriér domu

Webstránka:

www.bungalovnakluc.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@bungalovnakluc.com