Aké sú výhody inteligentných domácností?

admin / 05.02.2021

Inteligentné domácnosti sa postupne stávajú bežnou súčasťou života. Kupujeme rôzne zariadenia často bez vedomia, že naše bývanie meníme na inteligentné. Oplatí sa však investovať do výraznejšej automatizácie svojho domova? Aké funkcie táto alternatíva ponúka oproti klasickým variantom?

Interiér domu

Prineste si do interiéru modrú farbu

admin / 07.10.2020

Moderné trendy prajú nielen prírodným farbám. Na výber máte aj z iných odtieňov. Dnes sme z nich vybrali modrú. Predstavíme vám ju v jej pestrej škále odtieňov a poradíme, ako ju vhodne začleniť do interiéru.

Interiér domu

Matná alebo lesklá kuchyňa — ktorú vybrať?

admin / 04.08.2020

Kuchynská linka je dominantou každej kuchyne. Mala by byť preto dostatočne priestranná, praktická a prispôsobená vašim potrebám a mala by vám vyhovovať aj svojím dizajnom. Jej farebné prevedenie zvyčajne nebýva pre ženy problémom vybrať. Dilema nastáva pri voľbe medzi matným a lesklým povrchom. Oba majú svoje výhody aj nevýhody.

Interiér domu

Tipy pre útulný domov

admin / 11.06.2020

Kto by nechcel bývať v pekne zariadenej domácnosti, kde sa každý cíti príjemne? V nasledujúcom článku vám preto poradíme, ako pomocou niekoľkých úprav dodáte vášmu domovu nové čaro.

Interiér domu

Čo by nemalo chýbať vo vašej pracovni

EK, Prodom / 27.02.2020

Ak sa potrebujete viac či menej pravidelne venovať svojej práci aj doma, potrebujete si na to vyčleniť vhodný priestor. Domáca pracovňa sa tak môže stať miestom, kde nie len dosiahnete lepšiu efektivitu práce, ale budete sa tiež cítiť príjemne. V tomto článku si povieme niečo o tom, ako si ju zariadiť.

Interiér domu

Webstránka:

www.bungalovnakluc.com

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@bungalovnakluc.com